RD » Tiskalniki » Tally Dascom

Vsi tiskalniki Tally Dascom

Tally Dascom Logo

Starejši tiskalniki Tally Dascom

(Niso več dobavljivi)

Tally Dascom Logo
Sorry, No posts.

O znamki: Tally Dascom

Dascom ima sedež v Ulmu, Nemčija, kjer je locirana centralna evropska podružnica, ustanovljena v juniju 2009. V svojem proizvodnem programu ima celoten nabor opreme znamke Tally (matrični, posebni, termični tiskalniki), kakor tudi nove izdelke. Ti se od nakupa znamke od TallyGenicom tržijo pod blagovnima znamkama Tally ter Tally Dascom.

Podružnica je locirana tudi v Veliki Britaniji (Basingstoke), ter podpira trge Velike Britanije, Irske, Skandinavije, Beneluxa ter Afrike.

Dascom načrtno pojačuje svoj proizvodni potencial na področju matričnih, mobilnih in termičnih tiskalnikov ter v prihodnosti načrtuje ustanovitev svojih podružnic tudi drugje po Evropi.

Ne glede na vaše zahteve – če tiskate nalepke in etikete, dobavnice, račune ali druge dokumente – imajo v svojem portfelju odgovor na vaše tehnične potrebe. Izdelki iz njihovega proizvodnega programa so v uporabi v večini industrijskih panog, vključno z bančništvom, logistiko, trgovino, pa tudi v zdravstvenem, avtomobilskem, proizvodnem, telekomunikacijskem in javnem sektorju.

Skupina je bila ustanovljena v letu 1988 in ima sedež v Hong Kongu. Danes je mednarodno podjetje, katerega dejavnosti so med drugim

  • razvoj, proizvodnja in trženje sistemskih rešitev,
  • ima statuse System Integrator, Distributor, Service Provider za UNIX rešitve,
  • Service Provider za VAR trg različ‡nih telekomunikacijskih podjetij.

Nekaj referenc: American Airlines, Audi, Avis, Blockbuster, BMW, Bosch, Daimler Chrysler, DHL, Lufthansa, MAN, McDonalds, Mercedes Benz, Opel, Porsche, Wal-Mart.

Zastopstva - Proizvajalci tiskalnikov

Če iščete zamenjavo za vaše obstoječe tiskalnike z novimi tiskalniki iste znamke, izberite svoj tiskalnik med izdelki naših principalov.

Tally Slovenija
Tally Slovenija
Printronix Slovenija
Microplex Slovenija

Namen uporabe

Glede na namen uporabe vam nudimo naslednje okvirne skupine tiskalnikov.

Namen uporabe tiskalnikov - transakcijski tiskalniki

Transakcijski tiskalniki

Transakcijski tiskalniki so namenjeni specifičnim tiskalnim opravilom, ki so vezana na transakcije. Primer so npr. bančni in poštni tiskalniki za tisk obrazcev ter blagajniški tiskalniki.

Namen uporabe tiskalnikov - neskončni tisk

Neskončni tisk

Za neskončni tisk lahko uporabljamo matrične, vrstične ali laserske tiskalnike, glede na potrebne volumne tiska in zahtevano kvaliteto izpisov.

Namen uporabe tiskalnikov - tisk nalepk in etiket

Tisk nalepk in etiket

Za tisk nalepk in etiket se uporabljajo predvsem termični in laserski tiskalniki, ki z uporabo ustreznih medijev lahko tiskajo etikete za različne potrebe.

Namen uporabe tiskalnikov - prenosni in mobilni tiskalniki

Mobilni tisk

Mobilni tiskalniki so lahko prenosni, torej ročni, ali namenjeni vgradnji v vozila. Pro ročnih prevladuje termična tehnologija, medtem ko so za vgradnjo v vozila na voljo tudi zmogljivi matrični modeli.