RD » Tiskalniki » Microplex

Vsi tiskalniki Microplex

Microplex

Starejši tiskalniki Microplex

(Niso več dobavljivi)

Microplex
Sorry, No posts.

O znamki: Microplex

Microplex je podjetje, ustanovljeno leta 1987 iz podjetja OLYMPIA Werke AG, ki je bilo kot del skupine Daimler-Chrysler med vodilnimi v svetu na področju razvoja in proizvodnje pisalnih strojev in tehnike.

Razvoj so od začetka usmerjali v tako imenovane “non-impact” tehnologije, torej brizgalne in laserske tehnologije. Osnova proizvodnje so visoko kvalitetni krmilniki za tiskalnike, ki s široko podporo emulacij in optimiziranimi postopki skrbijo za kar se da hitro procesiranje vhodnega toka podatkov, kar zagotavlja hitro in kvalitetno tiskanje.

Danes je Microplex manjše, fleksibilno podjetje, ki s svojim mednarodnim teamom strokovnjakov skrbi za nadaljni razvoj in proizvodnjo najzmogljivejših tiskalnikov, prilagojenih uporabnikom. Visoko zmogljivi krmilniki, odprti za specifične prilagoditve, zagotavljajo močno osnovo za obdelavo podatkov in izredno kratke odzivne čase do začetka tiskanja.

V svetu Microplex tiskalnikov je trenutno na voljo preko 30 različnih emulacij, s katerimi lahko prilagodimo tiskalnike najrazličnejšim sistemom in specifičnim potrebam uporabnika. Močnejši laserski tiskalniki uporabljajo Flash Fusing tehnologijo, ki za fiksiranje izpisa ne uporablja visokih temperatur in je idealna za tisk na občutljive medije – nalepke, prosojnice, etikete.

Nekaj referenc: ALDI, Aschendorfer, Audi, Axel Spring Verlag, Bertelsman, BMW, Cessna, Delphi, Douglas, Dresdner Bank, Hofer, Volkswagen, Ford, Frankfurter Algemeine Zeitung, Jet Air, Le Printemps, Lane Press, NASA, Opel (GM), Rover.

Zastopstva - Proizvajalci tiskalnikov

Če iščete zamenjavo za vaše obstoječe tiskalnike z novimi tiskalniki iste znamke, izberite svoj tiskalnik med izdelki naših principalov.

Tally Slovenija
Tally Slovenija
Printronix Slovenija
Microplex Slovenija

Namen uporabe

Glede na namen uporabe vam nudimo naslednje okvirne skupine tiskalnikov.

Namen uporabe tiskalnikov - transakcijski tiskalniki

Transakcijski tiskalniki

Transakcijski tiskalniki so namenjeni specifičnim tiskalnim opravilom, ki so vezana na transakcije. Primer so npr. bančni in poštni tiskalniki za tisk obrazcev ter blagajniški tiskalniki.

Namen uporabe tiskalnikov - neskončni tisk

Neskončni tisk

Za neskončni tisk lahko uporabljamo matrične, vrstične ali laserske tiskalnike, glede na potrebne volumne tiska in zahtevano kvaliteto izpisov.

Namen uporabe tiskalnikov - tisk nalepk in etiket

Tisk nalepk in etiket

Za tisk nalepk in etiket se uporabljajo predvsem termični in laserski tiskalniki, ki z uporabo ustreznih medijev lahko tiskajo etikete za različne potrebe.

Namen uporabe tiskalnikov - prenosni in mobilni tiskalniki

Mobilni tisk

Mobilni tiskalniki so lahko prenosni, torej ročni, ali namenjeni vgradnji v vozila. Pro ročnih prevladuje termična tehnologija, medtem ko so za vgradnjo v vozila na voljo tudi zmogljivi matrični modeli.