VRSTIČNI TISKALNIKI

Vrstični tiskalniki (Line Printer) so najzmogljivejši matrični tiskalniki. Namenjeni so najtežjim tiskalnim poslom in tisku velikih količin materiala. Odlikujejo se po visoki zanesljivosti in dolgi življenjski dobi. Printronix Slovenija ima v prodajnem programu vse dobavljive modele vrstičnih tiskalnikov Printronix.

Glede na potrebe, kamor sodi predvsem volumen tiska (skupno število natisnjenih strani mesečno), pa seveda tudi kvaliteta tiska, lahko izbiramo med modeli hitrosti od 500 do 2.000 vrstic v minuti (lpm, Lines Per Minute).  

Vrstični tiskalniki so po zasnovi namenjeni daljšim izpisom brez prekinitev. Če potrebujemo hiter, zanesljiv in cenovno ugoden tisk tudi manjših tiskalnih poslov (ena ali nekaj strani naenkrat), so na voljo modeli serije Zero Tear. Ti so prilagojeni tako, da s tiskom samo ene ali le nekaj strani zaradi trganja ne izgubljamo papirja.

Najboljšo kakovost tiska nudi serija OpenPrint, ki je tehnično nekoliko spremenjena in podpira tudi neposreden tisk PDF dokumentov.

Več o tehnologijah tiska

Show Filter

Ohišje

Hitrost

Vrstični tiskalniki Printronix in TallyGenicom

Printronix P8C05

Cabinet, 500 lpm

Printronix P8C10 [Printronix P8]

Cabinet, 1.000 lpm

Printronix P8C15

Cabinet, 1.500 lpm

Printronix P8C20

Cabinet, 2.000 lpm

Printronix P8P05

Open Pedestal, 500 lpm

Printronix P8P10

Open Pedestal, 1.000 lpm

Printronix P8Z05

Zero Tear, 500 lpm

Printronix P8Z10

Zero Tear, 1.000 lpm

Namen uporabe

Glede na namen uporabe vam nudimo naslednje okvirne skupine tiskalnikov.

Namen uporabe tiskalnikov - transakcijski tiskalniki

Transakcijski tiskalniki

Transakcijski tiskalniki so namenjeni specifičnim tiskalnim opravilom, ki so vezana na transakcije. Primer so npr. bančni in poštni tiskalniki za tisk obrazcev ter blagajniški tiskalniki.

Namen uporabe tiskalnikov - neskončni tisk

Neskončni tisk

Za neskončni tisk lahko uporabljamo matrične, vrstične ali laserske tiskalnike, glede na potrebne volumne tiska in zahtevano kvaliteto izpisov.

Namen uporabe tiskalnikov - tisk nalepk in etiket

Tisk nalepk in etiket

Za tisk nalepk in etiket se uporabljajo predvsem termični in laserski tiskalniki, ki z uporabo ustreznih medijev lahko tiskajo etikete za različne potrebe.

Namen uporabe tiskalnikov - prenosni in mobilni tiskalniki

Mobilni tisk

Mobilni tiskalniki so lahko prenosni, torej ročni, ali namenjeni vgradnji v vozila. Pro ročnih prevladuje termična tehnologija, medtem ko so za vgradnjo v vozila na voljo tudi zmogljivi matrični modeli.

Zastopstva - Proizvajalci tiskalnikov

Če iščete zamenjavo za vaše obstoječe tiskalnike z novimi tiskalniki iste znamke, izberite svoj tiskalnik med izdelki naših principalov.

Tally Slovenija
Tally Slovenija
Printronix Slovenija
Microplex Slovenija